top of page

Eric Clapton: Across 24 Nights

I 1990 og 1991 spilte Eric Clapton 24 konserter i Royal Albert Hall som har blitt legendariske for fansen. I løpet av disse 24 konsertene hadde han med seg forskjellige artister, setlister og et fullt orkester - og nå kommer det en eksklusiv versjon til kino! 

Over 30 år etter innspillingen har filmen blitt redigert ut fra originalt arkivmateriale og remastret i Dolby Atmos og 5.1 surroundlyd for å bli den ultimate kinoopplevelsen. Her får du høydepunktene fra alle konsertene fra 1990 og 1991.

Filmen inkluderer 17 låter fra Claptons repertoar som viser Clapton på sitt mest fengslende mens han samarbeider med musikere i verdensklasse. Det er unike fremførelser med Michael Kamens orkester og hans rockeband, hans kjente hits som inkluderer "Wonderful Tonight", "Layla", "White Room" og "Cocaine”, samt sjeldne godbiter som "Knocking on Heavens Door" fremført med Phil Collins. Claptons kjærlighet til blues kommer tydelig frem når han deler scene med legendariske bluesmusikere som Albert Collins og Buddy Guy mens de fremfører klassikere som "Black Cat Bone" og "My Time After a While". Dette er en fantastisk samling av Eric Claptons legendariske fremførelser og obligatorisk for alle fans!

Visningsperiode: 22.05.2023 - 
Lengde: 115 min

bottom of page